Снимка: Пресцентър ПрезидентствоПрезидентът Румен Радев разговаря днес на Дондуков 2 с главния прокурор Сотир

...
Снимка: Пресцентър ПрезидентствоПрезидентът Румен Радев разговаря днес на Дондуков 2 с главния прокурор Сотир
Коментари Харесай

Румен Радев очаква прозрачна процедура за избор на следващия главен прокурор

Снимка: Пресцентър Президентство

Президентът Румен Радев разговаря през днешния ден на " Дондуков "  2 с основния прокурор Сотир Цацаров. Това е първата от поредицата срещи, които президентът ще организира с представители на правосъдната и изпълнителната власт и на публични организации по отношение на критериите за избор и пълномощията на идващия основен прокурор, оповестиха от президентския прессекретариат, написа novini.bg.

По време на срещата президентът акцентира високите публични упования към идващия основен прокурор в България като институция от основно значение в битката с престъпността, корупцията и практикуване на контрол за правда. Президентът Радев изрази и упованието си за транспарантни и ясни процедури, при които да бъдат направени номинациите и избора на идващия основен прокурор.  

Утре президентът Радев ще организира среща с ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: